logo

Er voksen veninde, søg


Så tænker nogen sikkert jamen hvad laver du Pernille når du har fri?
Men selvfølgeligt er jeg som mor allermest stolt af, at sønnen er blevet en selvstændig ung mand, der er godt i gang som stud.
Det har været en fantastisk gave, at jeg siden 1993 har været medlem af Frederiksberg kommunalbestyrelse.Derudover kan jeg rigtig godt lide at læse har altid mindst 2 bøger i gang skønlitteratur og biografier.Hvis du vil se hele mit cv ligger det her.Ganske kort kan jeg sige : Jeg er vild med politik.Kan man ønske sig mere?
Nanna skal bo nogle dage på en middel-alder-kro farmer ønsker en kone politiet i Tyskland, fordi hendes søster, Luna, skal giftes.
Tror ikke man kan forlange mere som forældre?Siden 2008 har jeg været selvstændig advokat, med møderet for højesteret og er med min virksomhed inhuset i dades ( Datea A/S ) huset i Lyngby.2 på den konservative liste til kommunalvalget den vember.I denne valgperiode er jeg Formand for Socialudvalget.Det er så mega skønt og vi bader hver uge uanset vejr og vind.Sidste år i maj blev min veninde og jeg optaget som medlemmer af Charlottenlund Søbad og jeg indledte en ny aræ i mit liv nemlig som vinterbader.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap